Szövetségi hírek

Válasszon nyelvet

2024. május 9-10. között sikeresen megtartotta a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége a Tisztújító Közgyűlését és Munkaértekezletét Herceghalmon.

A Közgyűlés régi-új Elnökséget választott, a következő három évben a Szövetség Elnökségének tagjai: Dr. Ágoston Csaba elnök, Czeglédi Andor alelnök, Iga Benedek alelnök, Bocskay Balázs, Dr. Jeney Judit, Papp Keve, Szigeti Tamás, Tóth Csaba és Tóth Gergely elnökségi tagok.

A Felügyelő Bizottság tagjai: Dr. Varga A. Tamás, Bozsik István és Tan Attila.

Az Etikai Bizottság tagjai: Farkas Béla, Lévai Tibor és Petrovszki Krisztián.

A Munkaértekezlet szakmai programjában Keszthelyi Nikoletta helyettes államtitkár asszony a környezetvédelmi jogalkotás tervezett irányairól adott részletes tájékoztatást, ezt követően a térség környezetvédelmi ügyeiről zajlott szakmai beszélgetés a környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási hatóság és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megyei szerveztének képviselőivel.

SAM 0304

A pénteki napon Prof. Dr. Csath Magdolna kutatóprofesszor asszony „Társadalmi-gazdasági helyzetkép és a várható változások” címmel tartott előadását Dr. Kiss Tibor  „Várható változások és fejlesztések a budapesti hulladékgazdálkodásban” című prezentációja követte.

A délután során a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központot látogattuk meg szakmai vezetéssel.

1000010249

Köszönjük a Munkaértekezlet előadóinak a színvonalas és elgondolkodtató előadásokat, felvetéseket és a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központnak, hogy fogadta a Szövetség tagjait.