Díjak

Postafiókunk megszűnt! Levelezési címünk: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A. | Miért legyek KSZGYSZ tag? | Feliratkozás hírlevélre | email

Szombaton este – több mint 300 fő részvételével lezajlott a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által szervezett 19. Országos Környezetvédelmi Találkozó, amelynek fővédnöki tisztét dr. Áder János köztársasági elnök vállalta el.

Pályázati felhívás - Vállalkozás kategóriában (2019)

– a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díja –

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége felismerve azt a tényt, hogy tagjaik és a hasonló tevékenységet végzők munkájukkal jelentős mértékben járulnak, illetve járulhatnak hozzá Magyarország környezeti állapotának javításához, e munka elismeréséül megalapította az évente egy alkalommal meghirdetésre kerülő

 „A KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT”

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díját.

Pályázati felhívás - Magánszemély kategória (2019)

– a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díja –

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége, felismerve azt a tényt, hogy tagjaik és a hasonló tevékenységet végzők munkájukkal jelentős mértékben járulnak, illetve járulhatnak hozzá Magyarország környezeti állapotának javításához, e munka elismeréséül megalapította az évente meghirdetésre kerülő díjat,

  „A KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT”

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének díját.

A „Környezet Védelméért” Díj rámutat a környezetvédelmi szakemberek tevékenységének legkiemelkedőbb eredményeire, amelyeket a társadalom érdekében, a környezet terhelésének csökkentésére, a környezetszennyezések megszüntetésére végeztek el.

November 14-én Bécsben került sor a 2018/19. évi Európai Üzleti Környezetvédelmi Díjak (EBAE) díjkiosztó rendezvényére, amelyre Magyarországról 8 cég adhatta be a pályázatát.

Két magyar vállalkozás is bekerült az idei EBAE-díj várományosai közé. A kétévente meghirdetett európai pályázaton környezetvédelmi témában indulhatnak országos szinten már elismert cégek. A végső döntést követő díjátadóra november 14-én, Bécsben kerül sor.

Magyarország immár 16. éve vesz részt az Európai Unió kétévente meghirdetett „Üzleti Díjak a Környezetvédelemért” (European Business Awards for Environment – EBAE) pályázatán. A pályázók négy kategóriában indulhatnak: környezeti menedzsment, környezetvédelmi eljárás, környezetvédelmi termék vagy szolgáltatás, környezetvédelmi együttműködés a fejlődő országokkal. A „menedzsment kategóriában külön díjazzák a mikro- és kisvállalkozásokat (50 főnél kevesebb foglalkoztatott), illetve az e fölötti közepes és nagyvállalkozásokat. Bármely kategóriában külön lehet pályázni az „üzlet és biodiverzitás” alkategóriában kiadandó díjért.

Cégek és magánszemélyek

2018
Clean-Way Környezetvédelmi és Közbeszerzési Kft.
WESSLING Hungary Kft.
Dr. Erdey György
Reiniger Róbert

2017
Agriapipe Kft.
FKF Zrt.
Dr. Juhász Endre

2016
Palota Környezetvédelmi Kft. +  Sarpi Dorog
Dr. Bándi Gyula

2015
KNOT Kft.
Akusztika Mérnöki Iroda Kft.
Magyar Balázs

2014
KVI-PLUSZ Kft.
Kovács Károly
Dr. Rédey Ákos

2013
ALCUFER Kft.
Mészáros György
Veszelei Gizella

2012 
Elmolight Bt.
Bálint Mária
Székely Anna

2011
FE-GROUP Invest Zrt.
Hartay Mihály

2010
ALCUFER Kft.
Galli Miklós

2009
HOLOFON Zrt.
MECSEK-ÖKO Zrt.
Dr. Bezegh András
Makai István
Vörös Ferenc

2008
ORGANICA Zrt.
SOLVEX Kft.
Balatoni Henrik
Bánhidy János

2007
Bárczy Kft.
Alstom Power Hungaria Kft.
Dr. Bakonyi Árpád
Dr. Kemény Attila

2006
Polyduct Rt.
Komlós Ferenc
Viszkey György

2005
Purator Kft és ZENON Systems Kft. közös pályázata
Dr. Bulla Miklós

2004
Geofil Kft.
Körte- Organica Rt..
Szontagh Tamás

2003
Apolló Repülő Klub Környezetvédelmi Csoport
Farbax Kft.

2002
DUPAREC Kft.
Mátrai Erőmű Rt.
Szabó Gábor

2001
BIOKOM Kft.
Qualitest Lab Kft.
Deák György
Dr. Szebényi Imre

ebae   ec

"Rewarding Success in Eco-Innovation"

Valamennyi vállalkozás – annak méretétől és a képviselt ágazattól függetlenül – képes megtalálni annak módját, hogyan fokozza környezetvédelmi teljesítményét és hogyan járuljon hozzá a fenntartható gazdasági fejlődéshez.