Szövetségi hírek

Válasszon nyelvet

Fotó: A találkozó résztvevői (balról): Hankó Gergely, Kozár Szabolcs, Orosz Dávid, Hon. Edmund Kyei, Entz Boldizsár, ifj. Nagy Zoltán
Fotó: A találkozó résztvevői (balról): Hankó Gergely, Kozár Szabolcs, Orosz Dávid, Hon. Edmund Kyei, Entz Boldizsár, ifj. Nagy Zoltán

2024. április 9-én Hon. Edmund Kyei, vezetésével ghánai üzletemberekből álló delegáció látogatott el a Szövetséghez. A delegációt Entz Boldizsár, a Ghánai Köztársaság tiszteletbeli főkonzulja kísérte.

A delegáció látogatásának célja a magyar hulladékgazdálkodási technológiák részletes megismerése, valamint a körforgásos gazdaságra való áttérés eddigi tapasztalatainak megosztása volt.

A találkozón a 3B Hungária Kft. és az Envirotis Holding tagvállalatok képviselői ismertették a delegáció számára vállalatuk portfolióját, hulladékgazdálkodási technológiájukat és megoldásaikat.

A látogatóknak Hankó Gergely ügyvezető igazgató mutatta be a Szövetséget és a KEXPORT-ot, illetve a magyarországi hulladékgazdálkodással kapcsolatos legfontosabb statisztikákat, szabályozásokat és jó gyakorlatokat. 

ghana1

Az esemény mind a KSZGYSZ és a KEXPORT klaszter, mind a látogatók számára eredményesen zárult, a résztvevők bíznak a jövőbeli együttműködés lehetőségében.

Hon. Edmund Kyei és delegációja meghívást kapott az októberi, budapesti ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA expóra és annak szakkonferenciáira, mely iránt komoly érdeklődést mutattak.

ghana3