Szövetségi hírek

Válasszon nyelvet

A Pannon Egyetem és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége együttműködési megállapodást kötött, melynek ünnepélyes aláírására június 21-én került sor Veszprémben.

A Pannon Egyetem a fenntarthatósággal és körforgásos gazdasággal kapcsolatos értékeit, kompetenciáit szeretné növelni, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan civil szervezetekkel is együttműködjön, akikkel folytathatják ezt a munkát. A KSZGYSZ évente számos konferenciát, szakmai rendezvényt szervez a környezetvédelem, a zöld ipar népszerűsítése, a vállalkozások szakmai utánpótlásának biztosítása érdekében.

Az együttműködési megállapodás - melyet Dr. Gelencsér András rektor, Csillag Zsolt kancellár és Dr. Ágoston Csaba, a KSZGYSZ elnöke látott el kézjegyével - célja egy hosszútávú összefogás kialakítása annak érdekében, hogy a Pannon Egyetem és a KSZGYSZ közösen hozzájáruljon a következő nemzedék környezetvédelmi, fenntarthatósági, zöldipari szakmai ismereteinek bővítéséhez, munkaerőpiaci pozícióik javításához, saját tevékenységeik népszerűsítéséhez, a hazai környezetvédelmi, zöldipari szakemberutánpótlás fenntartható és folyamatos biztosításához.