Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

A Malagrow Waste és az Ózon Kft. 2023 május 3-án szakmai napot szervez minden kedves hulladéktermelő partnere számára, mely témája: “Újfajta Hulladékok, újfajta megoldások”.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy partnereinket folyamatosan tájékoztassuk a legújabb hulladékkezelési technológiákról és trendekről.

Éppen ezért az elmúlt évek szakmai napjaihoz hasonlóan idén is előadásokkal készülünk a hulladékkezelés témakörében, ahol bemutatjuk gépeinket, megoldásainkat és a jelenlegi magyarországi hulladékkezelés helyzetét.

Ezen a rendkívüli napon szeretnénk bemutatni többek között legújabb fejlesztésű gépünket is, mely egy innovatív, automata betöltésű vertikális hulladékbálázó gép.
Automata betöltésű vertikális bálázógép | Malagrow Waste | Hulladekpres.hu

A szakmai nap előreláthatólag 9:30-tól veszi kezdetét és 14:30-ig tart.

Tervezett program (a pontos program és az előadások szervezése még folyamatban van.):
9:15- 9:45 – Gyülekező és regisztráció az Ózon Kft telephelyén (8000 Székesfehérvár, Kamilla u. 11.)
9:35- 12:15 – Szakmai előadások a hulladékkezelés témakörében, a legújabb technológiák és a jelenlegi piaci helyzet kapcsán.
12:15-től – Az Ózon Kft telephelyének bejárása és a Malagrow Waste által a helyszínre telepített hulladékkezelő gépek bemutatása, közben pizzaebéd és kötetlen szakmai beszélgetés, konzultáció.

A szakmai nap LinkedIn eseménye itt érhető el:
https://lnkd.in/esM2wVMi

Mivel korlátozott számú hely áll rendelkezésünkre, kérjük részvételi szándékát mindenképpen jelezze nekünk az alábbi űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/NUofRdNTreEWSXTh8

További információk:
www.hulladekpres.hu