Hazai rendezvények

Válasszon nyelvet

A HOSZ a hazai hulladékgazdálkodási szektor átalakítása kapcsán konferenciát szervez. Ennek keretében szeretnénk körbejárni a hazai hulladékgazdálkodási szektor átalakításának a kérdéskörét, valamint megvizsgálni az eddigi tapasztalatokat a hulladékgazdálkodási koncessziós feladatellátással összefüggésben. 

Időpont2023. október 16. (hétfő), 9.30 – 16.00 óra, regisztráció 8.30 órától
Helyszín: Aquaworld Resort Budapest****superior (1044 Budapest, Íves út 16.) 

A konferencia megvalósítása kapcsán az Energiaügyi Minisztérium, a MOHU MOL Zrt., a NAV és gyártói szervezetek közreműködését is kértük, továbbá tervezetten a legfőbb szakosztályaink is előadnak majd.

Jelentkezés a konferencia mellékelt jelentkezési lapján 2023. október 5-ig

További információ Major Ágnes képzési vezető kollégánktól kérhető, a [email protected] e-mail címen, vagy a 06 30 900 7323 mobilszámon! 

Jelentkezés

Kérjük legyenek szívesek letölteni, s a kitöltött aláírt jelentkezési lapot beszkennelve megküldeni Major Ágnes kollégánknak: [email protected]

A konferencia megvalósítását arany (500 000,-Ft), ezüst (300 000,-Ft), illetve bronz (200 000,-Ft) fokozatú támogatóként segíthetik. Minden kategória esetén a támogatók a besorolásnak megfelelően a meghirdetésekben, a honlapunkon, a Facebook oldalunkon és a kapcsolódó média megjelenésekben is feltüntetésre kerülnek, továbbá az esemény szüneteiben is ki lesznek vetítve. Az arany és az ezüst támogatók részére a rendezvényen roll-up bemutatkozás lehetőségét is biztosítjuk - illetve a Hotellal a felmerülő igényeket egyeztetve esetlegesen más, például asztalos, kisebb standos megjelenést is tudunk biztosítani. Az arany támogatóknak három, az ezüst támogatóknak kettő, a bronz támogatóknak pedig egy fő részvételét biztosítjuk a teljes programon.

  Az esemény arany fokozatú támogatója  
Az esemény bronz fokozatú támogatója
cest

További információ Major Ágnes képzési vezető kollégánktól kérhető, a [email protected] e-mail címen, vagy a 06 30 900 7323 mobilszámon.