Hazai hírek

Válasszon nyelvet

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság pályázatot hirdet akkreditálási referens munkakör betöltésére. Határozatlan időtartamra.

 1. Az akkreditálási referens ellátandó feladatai:
  • a Hatóság akkreditálási és felügyeleti vizsgálati eljárásainak szervezése, koordinálása az értékelő szakasz lezárásáig;
  • kapcsolattartás az eljárásba bevonandó minősítőkkel és szakértőkkel;
  • a Hatóság elnökének döntése alapján részvétel, illetve a Hatóság képviselete a nemzetközi szervezetek munkacsoportjaiban.
 2. Pályázati feltételek:
  1. egyetemi vagy főiskolai diploma;
  2. angol nyelv önálló kommunikációképes ismerete (legalább középfokú államilag elismert, szóbeli és írásbeli nyelvvizsga);
  3. nyilatkozat, hogy nem tulajdonosa, tisztségviselője akkreditált státusszal rendelkező szervezetnek, továbbá nem közeli hozzátartozója ilyen személyeknek.
  4. Büntetlen előélet.
 1. Elvárások:
  1. kommunikációs készség, megbízhatóság, terhelhetőség, módszeres munkavégzés, rendszerszemlélet, szervezési készség, számítógép felhasználói szintű ismerete.
 1. Előnyt jelent:
  • a megfelelőségértékelésre vonatkozó jogszabályok, szabványok, valamint auditálási technikák ismerete;
  • irányítási rendszerekben szerzett jártasság.

 

 1. A pályázathoz csatolni kell:
  1. a pályázó szakmai tevékenységét részletesen bemutató fényképes önéletrajzot az eddigi munkahelyei és szakmai tevékenységének ismertetésével;
  2. iskolai, illetve egyéb végzettséget, képzettséget tanúsító okiratok másolatát;
  3. hatósági erkölcsi bizonyítványt;
  4. nyilatkozatot az összeférhetőségről.

Sikeres pályázat esetén felvétel, a foglalkoztatás és a bérezés a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 1. számú mellékletében foglaltak alapján történik.

 1. Jelentkezés módja:

A pályázatot elektronikusan a [email protected] mail címre kell benyújtani. A tárgyban kérjük feltüntetni: „Pályázat akkreditálási referens munkakör betöltésére”.

 1. A pályázat elbírálásának rendje:

A pályázatok a benyújtást követő 30 napon belül kerülnek elbírálásra, a pályázatokról a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt. A pályázók a pályázat eredményéről az elbírálást követő 10 napon belül értesítést kapnak. A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük.

A csatolt pályázati dokumentum letöltése