Hazai hírek

Válasszon nyelvet

A kormányzati honlapon elérhetővé vált az Országos Hulladékgazdálkodási Terv 2021 – 2027. dokumentum feljogosító feltétellel kapcsolatos kiegészítéssel módosított egységes szerkezetű változata, melyet a Kormány az Országos Hulladékgazdálkodási Terv feljogosító feltétellel kapcsolatos kiegészítéséről szóló 1002/2024. (I. 9.) Korm. határozattal fogadott el.

Az OHT feljogosító feltétellel kapcsolatos kiegészítő függeléke – a vonatkozó jogszabályi előírások alapján - tartalmazza a „Naprakész hulladékgazdálkodási tervezés” feljogosító feltétel tekintetében az aktuális hulladékgazdálkodási helyzet elemzését, a már létező hulladékgyűjtési rendszer és a beruházási hiányok értékelését, valamint a leendő telepek helyének kijelöléséhez szükséges elhelyezkedési kritériumokról és a jövőbeli hulladékkezelési létesítmények kapacitásáról szóló információkat.

celkituzes

A dokumentum az alábbi linken érhető el: Magyarország Kormánya - Országos Hulladékgazdálkodási Terv függelékkel kiegészített változat (2021-2027) (kormany.hu)