GINOP - munkaerő-piac összehangolása

Válasszon nyelvet

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének „A munkaerő-piac keresleti és kínálati oldalának összehangolása a hazai környezetipari vállalkozások eredményes működéséért” c. projektjének keretében a Szövetség 7 kiváló szakembere 10 oktatási intézménybe látogatott el, azzal a céllal, hogy az általuk képviselt hivatást és annak szépségeit és kihívásait is bemutassák a jövő generációjának.

Dr. Ágoston Csaba, az Ezüstkő Mérnöki Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője, a KSZGYSZ elnöke Hevesen az Eötvös József Református Oktatási Központban tartott előadást 2022. április 12-én. Ágoston Csaba beszélt a természet működéséről, szén körforgásáról, a környezetvédelem alapdilemmájáról és a környezetipar működéséről. Bemutatta a Szövetséget és a környezetvédelem területeit. Mesélt a saját zöldipari karrierútjáról, melynek során kitért a rendszerváltás környezetvédelmi következményeire és a saját vállalkozás elindítására is.

A KSZGYSZ nagyon fontosnak tartja, hogy tagvállalatai átadják a diákoknak tapasztalataikat, támogassák őket a pályaválasztásban és ezáltal elkötelezett szakemberekké válhassanak majd a kiválasztott területeken.

Az előadássorozat végeztével reméljük, hogy a jövő szakemberei jobban el tudják majd képzelni, mi is vár rájuk a nagybetűs életben és legalább olyan alázattal és elkötelezettséggel vállalják majd ezt a nemes feladatot, mint kiváló előadóink.

A pályázat neve és száma, mely keretén belül megvalósulhat pályaorientációs előadássorozatunk:

„A munkaerő-piac keresleti és kínálati oldalának összehangolása a hazai környezetipari vállalkozások eredményes működéséért” című GINOP-5.3.5-18-2018-00047. sz. projekt

További információk: https://zoldallasportal.hu/

www.kszgysz.hu